Gasthuisdijk 8
8041 AG Zwolle

Gasthuisdijk 8

8041 AG Zwolle

T +31(0)38 - 750 12 54
M +31(0)6 - 53 90 62 45

E info@geluidsstudio.com

Routebeschrijving

Geluidsstudio.com is gelegen op De Voorst A industrie terrein tegenover achteringang “Gamma”.

Met de auto

Vanaf de snelweg vanaf Harderwijk neem je afslag 19 richting Zwolle Centrum. Neemt vervolgens de afslag Links de Katerdijk op om vervolgens Linksaf te slaan de Blaloweg op. Daarna neem je de 2de afslag Rechts de Gasthuisdijk op. Gasthuisdijk nummer 8 aan de voorzijde Geluidsstudio.com.

Vanaf de snelweg Groningen/Leeuwarden neem je afslag 19 richting zwolle Centrum. Neem vervolgens de afslag Rechts de Burgemeester Roelenweg op om vervolgens bij de T splijting Linksaf te slaan de Blaloweg op. Vervolgens is het de 2de afslag Rechts de Gasthuisdijk op. Gasthuisdijk nummer 8 aan de voorzijde Geluidsstudio.com.

Met de bus

Vanaf het station. Bus 9 of 609 bushalte Blaloweg/Rieteweg (4 minuten)weg oversteken dan rechterkant de Gasthuisdijk in. Nummer 8

Lopend vanaf Station NS

Vanuit de stationshal slaat u links af. Loop de straat (Westerlaan) uit tot bij de verkeerslichten. Sla hier linksaf en steek na 50 meter (vóór de spoorwegovergang) de straat over. U loopt nu langs de Rieteweg, aan uw rechterhand ziet u de IJsselhallen en aan uw linkerhand het spoor. Blijf de Rieteweg volgen en loop onder de snelweg door, Steek nu over bij de stoplichten en sla rechts af de Blaloweg op. Ga nu de eerste weg links af de Gasthuisdijk op. Het vierde pand aan je rechterhand; daar is Geluidsstudio.com gelegen.