Workshops Zwolle

Workshop in Zwolle

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfs- of personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuildingsworkshop of vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, het opnemen van een cd is namelijk dé activiteit! Geluidsstudio.com biedt je een actieve, leerzame en vooral ook gezellige ochtend, middag of avond die je niet snel zal vergeten. Deze muziekworkshop maakt het mogelijk een professionele cd op te nemen voor niet-muzikanten. Zing als groep een bestaand nummer in, wellicht met eigen songtekst, met of zonder muziekinstrumenten. Onder begeleiding van een ervaren producer gaat u aan de slag in de professionele muziekstudio.

Lipdub Workshops

workshops Zwolle

Programma Lipdub

workshop Zwolle

Voor er gefilmd wordt zal een lied worden gekozen. Dit doen we in overleg in de weken voorafgaande de workshop met de focus op wat de vrijgezel leuk vindt. Aan het begin van de workshop zullen er groepjes worden gemaakt en teksten worden verdeeld. We gaan op zoek naar de precieze plek waar gefilmd wordt. Er worden filmscript en choreografie/dansje bedacht. Er wordt veel geoefend totdat de doorloop goed is. Daarna bieden we de deelnemers verkleedspullen aan die ook zelf meebebracht kunnen worden. Wij hebben zo’n 40 kledingstukken, hoeden, petjes, boa’s en brilletjes mee in een grote koffer. De ‘art Director’ zal u ‘casten’ om op de voor u beste plek te komen in de Video-Clip. Er worden foto’s gemaakt van de workshop voor de DVD hoes. We zijn aanbidders uit Zwolle van de betere workshops in de stad.

Tijdsbestek:

90 min om te filmen
75 min voorbereiden (verkleden, schminken, schrijven script/choreochrafie..)
15 min afronden
totaal 180 minuten

Programma CD-zang workshop Zwolle

workshop Zwolle

Het programma duurt drie uur en begint met een ontvangst ‘hapje en drankje’ in de bar/kantine van de geluidsstudio. Eerst krijg je een korte introductie en uitleg over het programma, waarna in overleg een nummer uitgekozen wordt, waarover bijvoorbeeld een eigen tekst kan worden gemaakt en ingezongen. Alle genres zijn mogelijk. Tijdens een vrolijke zangworkshop word je klaargestoomvoor het echte studiowerk. Wees gerust; onze producer helpt zelfs de meest verlegen personen over de drempel en iedereen zal zich verbazen over zijn of haar eigen kunnen. Tussen de opnames is regelmatig even pauze zodat je gerust van een hapje en een drankje kunt genieten in onze bar/kantine.

Het eindresultaat wordt na afloop gemixed en op cd gebrand, inclusief een leuke cd-hoes mét een foto-impressie van de gezellige workshop! Kortom: een ontzettend leuke en verrassende activiteit, waar je ook nog eens een uniek blijvend aandenken aan overhoudt! (En misschien wordt het wel een hit! Je weet het maar nooit…)

Programma Djembé workshop

Workshops Zwolle

Het gevoel voor ritme hebben we allemaal. De Djembé bespelen is niet moeilijk en het ritmegevoel beleven door Djembé te spelen is een mooie manier om als groep een energieke workshop te ervaren. De verschillende strakke ritmes die naadloos op elkaar aansluiten brengen je al een beetje in hogere sferen. Voeg je daar de echte Afrikaanse ‘worksongs’ aan toe, dan is het Afrikaanse gevoel compleet. De Djembé workshop voor alle doelgroepen. Het bespelen van een Djembé is niet moeilijk. Djembé bespelen is van alle leeftijden. Van jong tot oud iedereen kan mee doen. Voordat je er erg in hebt swingt het tijdens de workshop Djembé in Zwolle. Tijdens de workshop worden er in 1 sessie een paar ritmes tegelijk gespeeld waardoor je het gevoel krijgt samen een energieke sfeer neer te zetten. We doen nu aan poliritmisch samen spelen.

De Djembé workshop kan al vanaf 4 jaar. Voor de jongste categorie geven we de workshop meer kleur door er bewegingen aan toe te voegen zoals de dans “het plukken van Appels”. Hier wordt de Afrikaanse dans bijgevoegd.

Lipdub Evelien

Vrijgezellenfeest Marith

Programma DJ workshop

Dj workshop Zwolle

Tijdens de DJ activiteit leer je, op een ontspannen wijze, wat het ‘draaien’ van een DJ inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. De DJ Workshop wordt op de beste Cd spelers en mixer gegeven. Met behulp van de Pioneer CDJ 2000 NEXUS. Met de meest professionele CD-spelers ga je een gezellige en leerzame workshop tegemoet.

Gedurende de workshop krijgen jullie instructie hoe de apparatuur werkt, leggen we uit hoe een House track is opgebouwd en leren we jullie hoe de beats in elkaar moeten overlopen. Natuurlijk leer je het vak door het te doen en zul je voldoende de tijd hebben om te oefenen. Ervaring is niet nodig voor dit uitje. De DJ workshop sluit aan bij het niveau van elke workshop deelnemer. De DJ die de workshop geeft begint bij uitleggen van de CD spelers en Mixer. Vervolgens zal de trukendoos worden geopend op elk gewenst level. De workshop vind plaats op elke gewenste locatie. In en Club, Café, bij je thuis? Tevens geven we de DJ workshop bij ons in de studio en schenken we er graag een drankje bij die overigens bij de prijs in zit.
DJ Etienne La Faille zal u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Workshop Zwolle

Recensies

CD opnemen Team uitje Wartsila

Een CD opnemen bij Koller Geluidsstudio, dat zou ons teamuitje worden. De inhoud van het uitje hadden we niet verteld aan onze team leden, ze kwamen er pas achter toen we uiteindelijk in de geluidsstudio arriveerden, iedereen reageerde totaal verrast, ze zagen er in de eerste instantie ietwat tegenop, maar wat hebben we het leuk gehad. Mark pakte het goed aan om de wat “introverten”onder ons op hun gemak te stellen en een nummer te vinden wat we allemaal kenden en qua stembereik aankondenJ. Best bijzonder als je nagaat dat het team bestaat uit leden die afkomstig zijn uit Korea, India, China, Italië, Zweden, Finland en Nederland! Iedereen heeft genoten en het was een onvergetelijke ervaring. Christine Beijer, Wartsila Supply Management

Workshop Judith

Moi Mark, nogmaals bedankt voor de super gezellige middag, goed voor de lachspieren. Groetjes Judith

Workshop Martha

Beste Mark, Bedankt voor de leuke workshop afgelopen zaterdag. De CD is super geworden, leuk dat er veel aandacht naar Carmen is gegaan op de CD. Graag hoor ik van je, Met vriendelijke groet, Martha van der Voort

CD opname Carola

Hoi Mark, Wilde je nog even bedanken voor de cd! Wat is ie leuk geworden en het hoesje ook, echt prachtig. Hartstikke bedankt voor alles! Hartelijke groeten, Carola van Rossum